Jobb
Kosta Outlet Logotype

Lediga tjänster

Skrolla ner för att se lediga tjänster!

Ekonom till Kosta

Om New Wave Group i Kosta

New Wave Groups verksamhet i Kosta innefattar förutom Orrefors Kosta Boda stora delar av Kosta Outlet som erbjuder 20 000 kvm shopping av kvalitetsvaror med hundratals välkända varumärken. Vi har följaktligen en stor bredd inom alltifrån inredning och design till glas och porslin samt böcker och blommor. Utöver detta driver New Wave Group i Kosta även Kosta Lodge, Kosta Safaripark, Kosta Boda Art Hotel med flera verksamheter. 


Ekonom sökes till Kosta 

Är du en självständig ekonom som drivs av ordning och reda samt att utveckla både dig själv och verksamheten? Skulle du vilja arbeta med redovisning och rapportering? Då har vi ett spännande uppdrag för dig. 


Dina arbetsuppgifter

Som ekonom på New Wave Group i Kosta erbjuds du en bred tjänst där du kommer att arbeta med vanligt förekommande uppgifter inom redovisning och ekonomi. Du kommer bland annat att ansvara för löpande redov-isning, kund- och leverantörsreskontra. Inrapportering av moms och arbetsgivaredeklaration, avstämning av koncerninterna poster samt bokslutsarbete är också områden du kommer att arbeta med. Detta medför att du kommer att få omväxling i din vardag och stor utvecklingspotential i din roll som ekonom. 

Du kommer att rapportera till ekonomiansvarig för verksamheterna och arbeta i nära samarbete med verksamhetschefer och andra medarbetare i verksamheterna. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. Placeringsort är Kosta.


Din profil

Du har en utbildning inom ekonomi eller motsvarande, gärna med några års erfarenhet av liknande arbete. Har du tidigare arbetat med konsumentverksamhet inom handel är det meriterande. Likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av Visma eller liknande ekonomisystem. Du skall kunna kommunicera väl på svenska och engelska, både muntligen och skriftligen.

Du har vidare en hög ambition, är öppen, rak och arbetsvillig. Du har dessutom en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta Martin Fredlund, 0739424292, martin.fredlund@nwg.se.


Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående till martin.fredlund@nwg.se. 


Vi ser fram emot att höra från dig!

Hotellchef till Kosta Lodge

Om Kosta Lodge

Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer till oss för att uppleva, bo och må bra. Lodgen erbjuder idag 26 enkla men fräscha rum med eget badrum och dusch. Några rum ligger i annexet och har därmed tillgång till egen uteplats. Våra 13 parstugor är fullt utrustade och har sängplatser för upp till sex personer.  På Lodgen finns även konferensmöjligheter. Kosta Lodge AB är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.

 

Vi söker en modern hotellchef som ansvarar över hotellets ekonomi, resultat och verksamhet. Som hotellchef är du underställd vår VD och har ansvar för driften av hotellet, restaurangen samt omkringliggande stugor och annex, vilket bland annat innefattar coachning och utveckling av medarbetare, ansvar för vårt servicearbete, inköp, inventering, schemaläggning, arbetsmiljön och rekrytering. Du ansvarar också för hotellets nöjes- och eventverksamhet samt myndighetskontakter. Du kommer få hjälp av vår HR-avdelningen när det gäller schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering och myndighetskontakter. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer, har ett stort tålamod och ett organiserat sinnelag.


Tillsammans med vår kökschef förväntas du inspirera dina medarbetare att med glädje och engagemang alltid försöka överträffa gästens förväntan. Du skall finnas på plats när det händer som mest i verksamheten - det är ett "hands on"-ledarskap vi vill ha. Som en del av lednings-gruppen är du engagerad i att utveckla vår verksamhet och komma med nya idéer. Du skall vara insatt och kunna använda och förstå alla funktioner i våra olika system för att ha kontroll på helheten.  Syftet är att stärka och fortsätta utveckla vår ekonomi- och verksam-hetsstyrning.

 
Meriterande för tjänsten är utbildning inom ekonomi och hotell/restaurang samt att du har ledarerfarenhet av hotell-/konferensverksamhet samt haft personal- och ekonomiansvar. Vi söker en ödmjuk person med pondus och hög moral. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös. Du ska finna glädje i att aktivt nätverka och knyta nya kontakter till företaget. I rollen som hotellchef har du en god kommunikationsförmåga både enskilt och i grupp, samt även en god pedagogisk förmåga att kunna förklara ekonomiska frågor både muntligt och skriftligt. Att låta medarbetarna växa genom att ha förmågan att delegera är viktigt.

Våra ambitioner med dig som sökande är att: Du brinner för hotell, mat och dryck och har gedigen restaurangvana ser vi som en självklarhet.

 

Om du har höga ambitioner, vill utvecklas och ta nästa steg i karriären så är detta chansen för dig!
Tillträde enligt ö.k
Ansökan senast 29 februari 2020. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Ansökan skickas till:


VD. 

John.Kallstrom@kostalodge.se 
Nås på 0706374994


HR-ansvarig.
Senad.Hamula@kostabodaarthotel.se 
Nås på 0732514381.

Bartender till Glasbaren, Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel AB är ett unikt designhotell som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet ligger mitt i Glasriket och har 102 rum, 11 konferens- och grupprum, två restauranger, Linnéa Art och Brasserie1742, vår unika Glasbar och en komplett SPA-avdelning. Vi är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Kosta Boda Art Hotel är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.


Som bartender hos oss får du möjligheten att arbeta med ett ambitiöst team och att jobba i en fantastisk miljö med många härliga gäster.

Glasbaren är en bar som är öppen varje dag där vi serverar en bra meny och en mängd drinkar och cocktails.

Gästerna varierar allt från ett par som vill sitta i lugn och ro och beundra glaskonsten med ett glas vin i handen till konferenssällskapet som vill dansa loss till DJ och dricka drinkar. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och har stor variation.


Vi vill att du har ett genuint intresse för mat och dryck, värdesätter dina kollegor och har en härlig energi som smittar av sig.

Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor, är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.


Dina arbetsuppgifter består utav traditionella baruppgifter såsom servera gäster mat och dryck, upprätthålla baren så att den är fräsch samt att göra vissa beställningar av dryck till hotellet.

Även servering i vår restaurang kan förkomma.

Vi söker dig som har arbetat några år som bartender och nu är redo för en ny resa! För rätt person finns stora möjligheter till utbildning och utveckling.


Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet

Meriterande  -  Bartender -  1-2 års erfarenhet

Språkkrav

  • Svenska
  • Engelska

Serveringspersonal Linnea Art Restaurant

Kosta Boda Art Hotel AB är ett unikt designhotell som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet ligger mitt i Glasriket och har 102 rum, 11 konferens- och grupprum, två restauranger, Linnéa Art och Brasserie1742, vår unika Glasbar och en komplett SPA-avdelning. Vi är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Kosta Boda Art Hotel är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.


Hos oss får du möjligheten att arbeta med ett ambitiöst team och att jobba i en fantastisk miljö med många härliga gäster.

Vi ser att du som söker är är utåtriktad, glad, lösningsfokuserad och att du alltid strävar efter att ge en service som överträffar gästernas förväntan. Du trivs i att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.


Vi vill att du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen, värdesätter dina kollegor samt att du har ett genuint intresse för mat och dryck.

I arbetet ingår att servera våra gäster, både frukost, lunch och middag, att hålla restaurangen snygg och inbjudande för våra gäster, arbeta med merförsäljning och kassahantering.

Visst arbete i vår Glasbar kan förekomma.


Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet

Meriterande  -  Servitör/Servitris -  mindre än 1 års erfarenhet

Språkkrav

  • Svenska
  • Engelska

SOMMARJOBB – VIKARIAT

Iittala Outlet i Kosta

söker sommarpersonal!

 

Om du är social och utåtriktad.

Brinner för sälj och service.

Har goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Är flexibel och har fyllt 18 år.

Gärna intresserad av design.

Så tveka då inte att söka till oss och ingå i ett härligt säljteam.

 

Arbetet är på deltid under v 26-33

 

Skicka din ansökan till jeanette.gustavsson@fiskars.com

Kosta Bageri

Vi söker sommarpersonal!


Har du erfarenhet av bakning eller försäljning av bakverk?

Är du ansvarstagande och serviceminded? Gillar du tidiga mornar och att ha många bollar i luften? Tveka inte, ansök direkt!


Skicka in ansökan till

bageri@kostaoutlet.se

Matmagasinet

Vi söker sommarpersonal!


Har du erfarenhet av matlagning, diskning och försäljning?

Är du ansvarstagande och serviceminded? Gillar du att ha många bollar i luften? Tveka inte, ansök direkt!


Skicka in ansökan till

anna.blaszkiewicz@kostaoutlet.se

Kosta Brukscafé

Vi söker sommarpersonal!


Har du erfarenhet av försäljning?

Är du ansvarstagande och serviceminded? Gillar du att ha många bollar i luften? Tveka inte, ansök direkt!Skicka in ansökan till

kostacafe@kostaoutlet.se

Kosta Outlet

En plats att uppleva!

Och shoppa på...

 

20 000 kvm shopping av kvalitetsvaror - hundratals välkända varumärken

På Kosta Outlet hittar du det mesta – och till fantastiska priser! 20 000 kvadratmeter shopping för hela familjen. Allt du drömmer om och allt du behöver! Vi har ett utbud på över 200 olika internationella varumärken. Inom mode erbjuder vi kläder, skor och sportutrustning från de bästa varumärkerna. Vi har stor bredd på inredning och design, glas och porslin, böcker och blommor. Här finns också gott om trivsamma kaféer och matställen där du kan samla energi. Dessutom rekommenderar vi att du besöker den unika glasbruksmiljön i anslutning till Kosta Outlet och förundras över ett urgammalt hantverk med världsberömmelse!

Några av våra varumärken:

 

ABU GARCIA • ATLAS • BARBOUR • KOSTA BODA • ORREFORS • POLARN o. PYRET • FILIPPA K • ODD MOLLY • HUGO BOSS • DAY BIRGER ET MIKKELSEN • J. LINDEBERG • HENRI LLOYD • REPLAY • CALVIN KLEIN • NAME IT • MINYMO • ETON • PIPPI • DR DENIM • BJÖRN BORG • HARVEST & FROST • WHYRED • LEE • WRANGLER • K WAY • DIDRIKSSON • PUMA • RICHMOND & FINCH • TENSON • REBECKA MINKOFF • PARIS GLOVES • SEGER • HAPPY SOCKS

© Copyright @ All Rights Reserved Destination Kosta

Kom och besök oss!

 

Stora Vägen 77  -   Kosta

Email: info@destinationkosta.se